Aktiviteter

I SFO–en forsøger vi, at holde fast i vores traditioner. Derfor gør vi meget ud af de forskellige årstider og højtider. Til Påske bliver der klippet påskepynt, til fastelavn tønder og katte og til jul står den selvfølgelig på hjemmebag og julegave værksted.

Herudover forsøger vi, at tage højde for børnenes egne ønsker. Hvad er det som optager dem lige her og nu?

Vi er ude alt det som vejret tillader og nogle aktiviteter flyttes også med ud. Det vil sige, at kreativt værksted sagtens kan forekomme ude i skolegården og det samme med træværksted. Vi laver også bål løbende hele året.

Vi har ture ud af huset – deltager i forskellige SFO arrangementer og inviterer også andre SFO-er på besøg til eksempelvis en fodbold eftermiddag.

Vi har en stor tavle i SFO-en som kan give et overblik over de enkelte aktiviteter. Her sætter vi også billeder på, af de medarbejdere som skal have ansvaret for aktiviteten. Det er vigtigt, at man holder sig orienteret om, hvorvidt ens barn har tilmeldt sig en aktivitet.

Vi har også tilbud om, at komme i svømmehallen. Dog holder vi pause for denne aktivitet i sommerperioden samt i december.

Hvorfor vælge Privatskolen Nakskov?

Fagligt velfunderet undervisning
Ro i undervisningen