Kommunikation ved Privatskolen Nakskov

• Forældrene har høringsret, men det er skolen der har beslutningsret.
  • Kommunikationen mellem skolen og hjemmet skal altid ske i en ordentlig og respektfuld tone i et fortroligt forum.
  • Forældrene skal til enhver tid udvise loyalitet over for skolen samt skolens ansatte.
  • Opleves pædagogiske udfordringer i skoletiden, skal forældrene benytte kommandovejen.

Kommandovejen i skoletiden:

• Ved pædagogiske udfordringer kontaktes den pågældende lærer.
  • Hvis parterne ikke kan komme til enighed, kontaktes skolens leder som har det pædagogiske ansvar.

Kommandovejen i SFO-tiden:

• Ved pædagogiske udfordringer kontaktes den pågældende pædagog.
  • Hvis parterne ikke kan komme til enighed kontaktes SFO-lederen.
  • Ønsker forældre at bringe emner op for bestyrelsen, skal dette ske skriftligt til formanden for bestyrelsen.

Hvorfor vælge Privatskolen Nakskov?

Fagligt velfunderet undervisning
Ro i undervisningen