SFO-Ønskeøen

Privatskolen Nakskovs SFO-Ønskeøen har plads til skolens elever fra 0. kl. til 4. kl.

Åbningstider i normale skoleperioder:
  • Morgenåbent kl. 06:30-08:00
  • Eftermiddag kl. 13:30-16.45.
  • De dage hvor skolen slutter tidligere, er SFO selvfølgelig tidligere åben.
Målsætningen er at støtte hvert enkelt barns udvikling så langt dets eget engagement og vores fælles ressourcer rækker.
  • Vi skal respektere og lytte til hinanden
  • Have medbestemmelse og være ansvarlige
  • Være fordomsfrie, sociale og føle tryghed
Som en del af udviklingen, er der tilknyttet en primærpædagog til hver enkelt klasse i indskolingen. Primærpædagogen skal være der, med henblik på at have øje for det enkelte barns udvikling og trivsel.
Vores pædagogik i Ønskeøen er sammensat, så vi bruger det bedste fra alle pædagogiske teorier.

Den frie aktivitet og leg vægter vi meget højt. Det er børnenes frie tid efter en skoledag, hvor de har været koncentreret en del timer og er blevet undervist. Når de får fri fra skole, har de brug for at koble af, de skal ikke undervises, men have nogle gode oplevelser og rart samvær.

I dagligdagen forsøger vi at undgå alt for mange restriktioner, men naturligvis har vi regler og forventer frihed under ansvar.
Personalet tager udgangspunkt og sætter passende krav til det enkelte barn. Der lægges vægt på gensidig respekt børn og voksne imellem plus børn og børn imellem.
Der er hver dag mulighed for at det enkelte barn finder en aktivitet/ tilbud, de har lyst til.

Hvorfor vælge Privatskolen Nakskov?

Fagligt velfunderet undervisning
Ro i undervisningen